Sverigepumpen

Superior Twin A+++ (Panasonic)

Superior Twin är nog marknadens värsting!

Sverigepumpen Superior Twin är marknadens absolut effektivaste luftvärmepump, den enda som klarar energimärkning A+++. Superior Twin är också utrustad med den unika avfrostningsfunktionen Heatcharger. Med hjälp av Heatcharger producerar Superior Twin värme samtidigt som utedelen avfrostas. Det innebär i sin tur en jämnare inomhustemperatur och högre besparing. Superior Twin har även ett unikt luftreningssystem, NanoE-G, som eliminerar ohälsosamma partiklar och ger renare inomhusluft. Funktionen Econavi är en solsensor som automatiskt reglerar temperaturinställning för bästa ekonomi. Den automatiska regleringen kan höja eller sänka inomhustemperaturen med max 1° C.

Superior Twin VE9 

Superior Twin VE12

Super Twin A++ (Panasonic)

Sverigepumpen Super Twin - bäst COP när det gäller  

Super Twin från Sverigepumpen är den effektivaste luftvärmepumpen när det är riktigt kallt ute. Enligt SP ger den mest och drar minst energi av alla testade luftvärmepumpar. Super Twin är den enda luftluft-värmepumpen som vid alla delaster har över 5 i COP. Super Twin 9 har COP 5,3 vid 100%, COP 5,4 vid 75% och COP 5,5 vid 50%.

Super Twin HE9

Super Twin HE12

Nordic Prestige A++ (LG)

LG Nordic Prestige är utöver sin eleganta design en oslagbar och fullständigt komplett luftvärmepump. LG:s inverterteknik ger kraftfull men tyst drift och minskar samtidigt energiförbrukningen med hela 50 %. LG Nordic Prestige 9 med det bästa samlade betyget som en luftvärmepump någonsin fått.

Nordic Prestige 9
 
Nordic Prestige 12

  

Prime Twin A+ (Panasonic)

Sverigepumpen Prima Twin - en effektiv Panasonic luftvärmepump

Sverigepumpen Prima Twin 9 är en luftvärmepump för villor och fritidshus. Med en värmekapacitet av 5,4 kW och hög verkningsgrad (COP 4,86) ger den dig en mycket lägre uppvärmningskostnad än konventionella värmesystem.

Prime Twin NE9

Prime Twin NE12

FloorSwing A+ (Panasonic)

FloorSwing Golvmodell - Ännu en högkvalitativ luftvärmepump som är specialbyggd av Panasonic för den svenska marknaden. Någon motsvarighet genom parallellimport finns inte.

Floorswing passar utmärkt för dig som vill placera inomhusdelen nere mot golvet som ett traditionellt element. Floorswing sprider den sköna värmen från golvet.

Inomhusdelen har en elegant design med en slät frontpanel som är enkel att hålla ren.

E9-SPG Sverigepumpen FloorSwing 5.0 kW

Nordic Artcool A+ (LG)

Uppfriskande effektiv luft-luftvärmepump med kromdetaljer och frontpanel av härdat glas. Artcool är en av marknadens tystaste värmepumpar som är lika bra att leverera värme som kyla. Med snygg design och ett innehåll av mycket avancerad teknik kan den ge en hög energibesparing.

Nordic Artcool 9
 
Nordic Artcool 12

Daikin

Caldo - Luftvärmepumpen som ger valuta för pengarna
Värmepumpen Caldo är en favorit som värmer många hus, från det lilla fritidshuset till den stora villan.

Daikin Emura - Värmepumpen som vunnit pris för sin snygga design.
Utöver att tillföra värme, kyla och avfuktning kombinerar värmepumpen Daikin Emura snygg design, extrem energieffektivitet och användarvänlighet. Daikin har inte lämnat något åt slumpen när de har integrerat all sin ledande spetsteknologi i Daikin Emura.