Sverigepumpen

Sverigepumpen Panasonic VZ

Väggmoterad Heatcharge Inverter+ Energy Charge System

Panasonics kraftfullaste värmepump någonsin!

Med Panasonic VZ9 får du upp till 1140 kubikmeter i luftflöde, heatcharge-funktionen ser även till att lagra all spillvärme så att värme även ges under avfrostning.
 

Mer info

Panasonic VZ9

Panasonic VZ12

 

Sverigepumpen Panasonic NZ9

Nya Panasonic NZ9 är den optimala värmepumpen för utbyte av gamla Panasonic, den passar på den gamla montageplåten och är endast 29 cm hög och 19,4 cm djup!

Med den nya underhållsvärmefunktionen går det att ställa värmepumpen på alla gradantal (inklusive halvgrader) mellan 8-15 °C.
Även förberedd för wifi-styrning. 


Mer info

Panasonic NZ9

Panasonic NC12

Panasonic HZ Blue Fin

Sverigepumpen HZ Blue Fin
Ny unik utformning speciellt framtagen för Sverigepumpen

Mer info

Panasonic HZ9 Blue Fin

Panasonic HZ12 Blue Fin

 

FloorSwing

Panasonic Floorswing är en så kallad golvmodell som monteras efter väggen likt ett element. Den passar bra där väggytan inte riktigt räcker till. Den går även bra att fälla in den för en mer diskret installation.

Mer info

Panasonic E9

Sverigepumpen Panasonic CZ

Nya Panasonic CZ9 passar perfekt i den mindre villan eller i fritidshuset. Kompatibel med SMS eller WiFi -styrning. Nya CZ9 kan även ge skoön värme ner till hela -30C. Nu även med det mer miljövänliga & mer energieffektiva köldmediet R32 som dessutom ger mindre slitage och förlänger värmepumpens livslängd.

Mer info

Panasonic CZ9

 
 

Nordic Libero PLUS 9

LG Nordic Libero Plus är byggd och testad för Norden. Den är även utrustad med underhållsvärme precis som Prestige och Prestige Plus. Du kan enkelt även köpa till en WIFI stryrning som gör det möjligt att styra värmepumpen direkt via din smartphone.

Mer info

LG Libero PLUS 9

 

LG Nordic New Prestige

Uppföljaren till "bäst i test någonsin"
LG Nordic Prestige fick 2013 utmärkelsen, “Bäst i test någonsin”. Det var den bästa luftvärmepumpen som någonsin testats. Nu har Prestige blivit ännu bättre. Med ett högre SCOP och ett starkare luftflöde spar du nu ännu mer pengar och får en jämnare inomhustemperatur.

Mer info

LG New Prestige