Luftvärmepumpar

Sverigepumpen - installerad med upp till 14års trygghet

Att utvinna värme ur utomhusluften är både genialt och enkelt. Det svåra är att konstruera en luftvärmepump så att den fungerar oklanderligt under lång tid och utan några drifts­avbrott eller driftsstörningar.

Det har vi lyckats med – resultatet är Sverigepumpen.

Det är skillnad på Panasonic luftvärmepumpar och Panasonic luftvärmepumpar – den skillnaden heter Sverigepumpen.

Sverigepumpen är ett varumärke som vars grundidé är att garantera dig som konsument att du får en kvalitetsprodukt som kommer att fungera utan problem och som lever upp till dina högst ställda krav och förväntningar.

Dessutom får du alltid Sverigepumpen färdig­installerad och intrimmad av de allra skickligaste fackmännen.

Vi garanterar en trygg investering
I sverigepumpen ingår alltid 3års helgaranti och därefter en 2-årig trygghetsförsäkring på hela värmepumpsanläggningen. Trygghetsförsäkringen kan sedan förlängas för varje år i upp till hela 14 år. Vi bjuder även en åskförsäkring i hela 5år. Det kallar vi trygghet.

Våra pumpar

I dag är det lätt att köpa värmepump i det stora byggvaruhuset eller hos mer eller mindre oseriösa näthandlare med låga priser och finstilta villkor (begränsade garantier). Många gånger är värmepumparna inte ens avsedda för drift i Norden, vilket kunderna upptäcker - när det blir vinter och de inte fungerar.

Med Sverigepumpen slipper du detta problem!
 
 
Tillsammans med Nordea Finans erbjuder vi dig möjligheten att ansöka om räntefri avbetalning.
Vill ni handla räntefritt eller dela upp din betalning mot förmånlig ränta?  Klicka på E-länk för att komma in direkt för ansökan eller kontakta oss via telefon/e-mail.

 

E-länk för avbetalning